TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Webbkurs i måleri:

Måla djur på schablonbakgrund

KÖP WEBBKURSEN NU

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Att skapa schabloner av egna mönster är så spännande och de kan upprepas i många lager i olika färger, nyanser och på olika sätt! I den här träffen visar jag hur du kan skapa dina egna underbara bakgrunder med denna metod, och hur jag sedan målar fram ett djur med utgångspunkt från bakgrundens färger och rörelse."

 

DETTA FÅR DU LÄRA DIG:

- Vått i vått-tekniken

- Vilka hjälpmedel du kan jobba med för att skapa magiska bakgrundseffekter

- Hur man tänker kring olika färgsättningar och hur man får dem att fungera tillsammans

- Kontrast-tänk kring ljus och mörker

- Hur du klipper ut ett motiv från en bakgrund och adderar till en annan

- Hur du hittar rätt positionering av ditt motiv på bakgrunden så det blir dynamiskt, tydligt och spännande och titta på

 

"Så inspirerande och du förklarar så bra i ditt skapande. Kan varmt rekommendera ditt upplägg för mina konstvänner, som vill komma igång med skapandet."

Laila Koukkari

"Ania är grym på att inspirera och att lära ut!"

Anki Larsson

"Tack Ania, du är så häftig! Allt blir så spännande och alla färger - wow!"

Agneta Christison

Exempel på vad du kommer kunna måla efter den här kursen:

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag ladda ner och spara lektionerna?

Ja det kan du. Det finns en knapp intill filmen där du kan ladda ner inspelningen och spara på din dator.

Kan jag köpa materialet som används i lektionen?

Materialet som visas under kursen kan köpas på Art of Veda, en konstnärsbutik på nätet, här (ordet "här" är en länk).

Finns det fler lektioner jag kan ta del av?

Ania Witwitzka och Shine Through Art håller både kortare och längre kurser.  Gå in på https://shinethroughart.com för att se hela kursutbudet. 

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.