TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Webbkurs i måleri:

Utsparande måleri- motiv vas och figurer

KÖP KURSEN NU

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställningen till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:
"Är du nyfiken på utsparade/negativt måleri? Den här lektionen tar dig i handen och visar hur denna underbara ingång till måleriet kan öppna upp nya världar i ditt skapande. Det är ett tvärtom-tänk som du blir guidad i att förstå, samtidigt som du målar härliga motiv som du kan ta hur långt du vill. I denna kurs får du lära dig att måla en enkel blomvas med vackra effekter och tekniker".

Jag kommer visa dig:

- Hur du skapar en blomvas steg för steg (och även figurerna)

- Hur du gör en bakgrund med röriga färgblandningar som blir en härlig start till din målning

- Hur du håller dina färger rena och klara trots att det är många färger

- Hur du ska tänka med utsparande måleri- tvärtommåleri

- Hur du skapar motiv- vad och hur du ska spara ut

- Hur du får motivet att leva med ljus och skugga

 

"Tack så mycket för lektionen. Blev väldigt inspirerad!"

Daniel Wahlund

"Tack för all inspiration så trevligt och sååå roligt! Har lärt mig mycket! Tycker det är underbart med färger och former!"

Gunilla Lehman

"Tack att du bjuder på din härliga energi och kunskaper inom måleriet. Har gett mig många idéer och nya infallsvinklar till mitt eget måleri som jag kommer att använda för att utveckla mitt måleri."

Gabriel Stenberg

Exempel på vad du kommer kunna måla efter den här kursen:

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag ladda ner och spara lektionerna?

Ja det kan du. Det finns en knapp intill filmen där du kan ladda ner inspelningen och spara på din dator.

Kan jag köpa materialet som används i lektionen?

Materialet som visas under kursen kan köpas på Art of Veda, en konstnärsbutik på nätet: www.artofveda.com

Finns det fler lektioner jag kan ta del av?

Ania Witwitzka och Shine Through Art håller både kortare och längre kurser.  Gå in på https://shinethroughart.com för att se hela kursutbudet. 

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.