TILLBAKA TILL HEMSIDAN

Webbkurs i måleri:

Måla abstrakta landskap i akryl

KÖP KURSEN NU

Ania Witwitzka är konstnär med fokus på intuitivt måleri. I denna inställning till kreativiteten går leken, skaparglädjen och längtan att uttrycka sig före prestation och att målningen ska se ut på ett visst sätt.

Så här säger Ania om den här webbkursen:

"Vill du utforska hur det är att måla med akrylfärgens underbara kvaliteter på ett härligt intuitivt sätt är detta den perfekta webbkursen för dig. Med tjocka lager och mycket färg får du lära dig att bygga upp spännande landskap i olika stämningar. Tekniken ger dig härliga strukturer som du även kan ta vidare till andra motiv. Häng med och låt färgerna flöda!"
Du kommer lära dig:

-  Måla med tjocka lager i akryl och få häftiga effekter

- Hemligheten med att hålla färgerna rena och klara fastän det är tjockt med färg

- Jobba snabbt och spontant och få vackra resultat 

- Få fram kontraster som skapar djup och avstånd

- Få tips och förslag om olika motiv med denna underbara teknik

"Jag har lärt mig massor och testat det mesta du visat. Du är så bra på att förklara och inspirerande. Och du målar magiskt!"

Anette Öhman

"Tack för fin inspiration på ett mycket lättsamt sätt så jag känner att jag nog också kan klara av att måla så härliga former och färger."

Berit Öhrn

Exempel på vad du kommer kunna måla efter den här kursen:

VANLIGA FRÅGOR

Kan jag ladda ner och spara lektionerna?

Ja det kan du. Det finns en knapp intill filmen där du kan ladda ner inspelningen och spara på din dator.

Kan jag köpa materialet som används i lektionen?

Materialet som visas under kursen kan köpas på Art of Veda, en konstnärsbutik på nätet. Här (ordet "här" är en länk).

Finns det fler lektioner jag kan ta del av?

Ania Witwitzka och Shine Through Art håller både kortare och längre kurser.  Gå in på https://shinethroughart.com för att se hela kursutbudet. 

OM KURSLEDAREN

ANIA WITWITZKA är en konstnär med polskt ursprung och är född och uppvuxen i Stockholm. Hon är utbildad i England på två ledande konsthögskolor: Cumbria Institute of the Arts och Dartington College of Arts. Dessa utbildningar, samt hennes arbetslivserfarenhet som grafisk formgivare, föreläsare, projektledare och kursledare har, tillsammans med hennes starka intresse för kreativiteten som källa till människans blomstrande, gett henne en stadig bas som konstnär. Sedan 2013 lever Ania på sitt måleri och sina kurser och driver företaget Shine Through Art AB. I dag är Ania bosatt i Vaxholm utanför Stockholm och undervisar i måleri och entreprenörskap för konstnärer via internet och i sin ateljé.
www.shinethroughart.com

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.