MÅLA OCH STRÅLA

Ett program som inspirerar dig att hålla igång måleriet i vardagen

ANMÄL DIG TILL MÅLA OCH STRÅLA

MÅLA OCH STRÅLA GER DIG:

Stöd med att hålla igång måleriet i din vardag

Våra regelbundna träffar gör att du håller det kreativa flödet igång och måleriet levande i ditt vardagsliv.

Idéer, tips som inspirerar dig att måla mer

Vi målar tillsammans och har gemensamma inspirationskvällar då jag demonstrerar något som du kan prova i ditt måleri. Att få ny input håller skaparglädjen och lusten levande!

Gemenskap och återkoppling kring dina målningar

Coaching-träffarna i gemenskap och inspiration där du får återkoppling på dina målningar! 

"Kursen ger mig inspiration, ny kunskap, glädje och är något rolig att se fram emot. Upplever ”feel good” känsla när Ania delar generöst med sig av all sin kunskap på ett mjukt, fint och pedagogiskt sätt. Även om jag är väldigt trött, så vill jag inte missa något tillfälle."

Rigmor Rolfson

"Det har varit roligt att kontinuerligt följas åt i gruppen och bli del av en gemenskap. Ania har med sitt öppna och ödmjuka sätt inspirerat oss i gruppen och vi har också inspirerats av varandra. Ania är bra på att fånga upp individen i gruppen och utmanar oss att våga nya saker. Hon förmedlar att hon tror att vi kan! Programmet Måla och Stråla är ett utmärkt sätt att lära, inspireras och skapa utan geografiska gränser. "

Susanne Sjögren

"Måla och stråla-kursen har gett mig mycket inspiration att testa olika nya tekniker för att ta fram ny typ av konst som jag inte kunnat tidigare. Ania har också gett inspiration till att måla mera spontant och bestämma lite senare vad konstverket ska föreställa."

Ylva Berger

DET PRAKTISKA

Ett år med regelbundenhet i måleriet

Vi träffas tre onsdagkvällar i månaden i 12 månader. Denna regelbundenhet håller dig på spåret och ser till att du inte tappar farten i ditt skapande. Du hjälper dig själv att hålla dig ansvarig för att upprätthålla drömmen om mer kreativiet i din vardag!

Tre träffar i månaden som inspirerar

Under Måla tillsammans-träffarna målar var och en hemma hos sig men ändå tillsammans! Jag målar i min ateljé och du kan titta på när jag målar eller måla själv under denna tid. Under inspirationskvällen får du en ny teknik eller metod demonstrerad som du senare kan prova i ditt måleri. Under coaching-träffen får du återkoppling på dina målningar, vi pratar om den kreativa processen och sätter upp mål för oss själva inför kommande period!

Stödsystem som gör att du aldrig är ensam

En viktigt del av programmet är den slutna Facebookgruppen där vi visar vad vi håller på med just nu, delar inspiration från olika håll, ställer frågor och inspirerar varandra löpande. Varje vecka får du en måleri-impuls som sätter igång skapandet.

Undrar du om Måla och Stråla är rätt för dig? Känner du igen dig i dessa frågor?

Älskar du att måla och vet att du mår bra av det men har svårt att prioritera måleriet i din vardag? 

Måla och Stråla hjälper dig att hålla fokus och eftersom du har ett åtagande mot dig själv (med de mål du själv sätter), mig och gruppen (som håller dig ansvarig), så har du stöd i att det blir av.

Har du svårt få inspiration och hålla igång flödet?

Programmet har som syfte att ge dig löpande inspiration, dels genom att du får höra vad andra har för sig och ta del av deras processer, dels att vi har inspirationskvällar där du får nya impulser att testa i ditt måleri.

Känner du dig ensam i ditt måleri?

I programmets coaching-träffar får du tillfälle att visa upp de målningar du arbetar med nu och få återkoppling på dem så att du kan komma vidare. Du tillhör en grupp som vill samma sak som du och här får du sammanhang och löpande inspiration.

Vet du inte vad ska göra om du fastnar med en målning?

Under våra träffar pratar vi om den kreativa processens alla dess olika faser så att du lär dig hur du fungerar och vet hur du kan stötta dig själv för att hålla skaparglädjen levande

 

VANLIGA FRÅGOR

Vilken teknisk utrustning behövs för att delta i kursen?

Vi ses via mötesplattformen Zoom som är ett onlineklassrum där vi ser och hör varandra. Zoom är lätt att använda och jag guidar dig om du är ny. Allt du behöver är en bra internetuppkoppling, en dator eller surfplatta med kamera och ett headset med mikrofon.

Hur mycket tid behöver jag lägga?

Vi träffas tre gånger i månaden och under dessa träffar får du input och vi målar tillsammans. Varje träff är 1–1,5 timmar lång. I övrigt bestämmer du själv hur mycket du vill lägga på måleriet, om det är en till två gånger i veckan, eller det som passar dig för att du ska ha det kreativa flödet igång.

Vad kostar Måla och Stråla?

Måla och stråla är ett abonnemang på 12 månader som kostar 495 kr per månad. I samband med dina anmälan registrerar du ett kort och kostnaden dras på ditt kort varje månad.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.